Comedy Night | Tim Hartog, Berit Companjen & Victor Luis van Es


Comedy Night | Tim Hartog, Berit Companjen & Victor Luis van Es

De tweede Comedy Night van 2017 komt eraan! Op woensdag 9 augustus hebben we weer een lachwekkend programma voor je!
Claim een goeie plek waar je kan genieten van de comedians in combinatie met een lekker koud biertje. Lachen gegarandeerd, en gratis toegankelijk zoals je van ons gewend bent.

Woensdag 9 augustus
Host: Tim Hartog
Comedian 1: Berit Companjen
Comedian 2: Victor Luis van Es

TIM HARTOG (host)
Rotterdammert Tim Hartog nam in 2010 deel aan Cameretten waar hij de halve finale behaalde. Sindsdien heeft hij niet stilgezeten, zo won hij de Jury-en Publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaretfestvial, speelde hij mee in Comedyfactory op RTL 4 en behaalde hij in 2015 de finale van het Leids Cabaret Festival. Tim Hartog, energiek, grappig en bijdehand.

BERIT COMPANJEN
Ze is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Comédienne Berit Companjen staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. De oud deelneemster van Cameretten geeft een show weg met herkenbare situaties.

VICTOR LUIS VAN ES
In eerste instantie oogt Victor Luis van Es (Finalist Cameretten 2016) erg rustig en nonchalant. Maar uit alle grappige observaties en anekdotes blijkt dat er veel meer in het hoofd van de jonge cabaretier omgaat. Met zijn unieke persoonlijkheid neemt hij je mee in zijn verhaal en weet hij, in al zijn eenvoud, ieder podium te vullen.

Victor is vast lid bij de oudste comedy club van Nederland, het Comedy Café Amsterdam. In 2015 werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaas Conference. In 2013 stond hij op Lowlands en was hij te zien op RTL4 bij de Comedy Factory als talent.

Categories