Gratis proeflessen Salsa, Bachata & Kizomba Den Bosch Rosmalen


Najaarscursus LatinJoy Dance Company in Den Bosch en Rosmalen!

De gratis proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba & Zumba van LatinJoy Dance Company in Den Bosch en Rosmalen (Hintham & Groote Wielen) zijn op dinsdag 5 vrijdag 8 en zondag 10 september.
Aansluitend gaan de voorjaarscursussen van start.

Deze 3 avonden zullen wij gratis proeflessen aanbieden, geheel vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk om kennis te komen maken met de danslessen van LatinJoy DC.

Ook dit najaar, Kizomba lessen met Mose & Deborah op zondagavond bij SCC De Biechten in Rosmalen.

Ook gaat LatinJoy DC in het najaar weer showtraining & Mambo On2 basic cursus aanbieden in Den Bosch!

Altijd al in een showteam willen dansen en optreden tijdens feestjes in binnen en buitenland, congressen of gewoon meetrainen en je techniek verbeteren of ben je alleen geïnteresseerd in onze lessen, Salsa, Bachata, Kizomba of Zumba lessen?
Dan is dit nu je kans!!

Wij bieden niet alleen leuke en gezellige lessen in ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen en omgeving, maar we streven ernaar om onze passie, Salsa, Bachata, Kizomba en Zumba, met een zo groot mogelijk publiek te delen en hen laten ervaren waarom dansen zo leuk is.
Daarnaast ben je ook verzekerd van kwaliteit, doordat LatinJoy DC zich op nationaal en internationaal niveau blijft scholen.

Schrijf je nu in en ontvang een fikse korting op een volledige cursus naar keuze in septemberl!

LatinJoy DC, de leukste en gezelligste dansschool van Den Bosch en Rosmalen waar dansen, plezier en kwaliteit centraal staat.

Schrijf je nu in via clyde@latinjoy.nl, of bel 06-176 827 58

Categories