Singer-songwriter Gayle Skidmore


POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 13 augustus is het de beurt aan Gayle Skidmore. Zij zal een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij goed weer vindt het optreden plaats op het terras van POPEI. Entree: gratis.

Gayle Skidmore, amerikaanse singer-songwriter en multi-instrumentalist. Gayle werd in de VS bekend door samenwerkingen met o.a. Jason Mraz, Lisa Loeb, Nickel Creek en Jon Foreman. De gitarist van Eagles of Death Metal speelde zelfs gitaar op haar nieuwe album.

Gayle Skidmore is een van die indie artiesten die altijd wat extra’s doet voor haar muziek en haar groeiende legioen van toegewijde volgelingen. Skidmore is al 3 maal op rij de winnares geweest van de San Diego Music Awards “Best Pop” in 2015, “Best Pop Album [Sleeping Bear]” in 2014, en “Best Singer-Songwriter” in 2013.

De zangeres/schrijver maakt muziek net buiten de mainstream pop, dichter bij dromerige en klassiek beïnvloedde muziek met gelaagde melodieën. Deze multi-talentvolle musicus bespeelt 20 instrumenten waaronder de piano, banjo en folk harp.

Location: POPEI
Klokgebouw 300, 5617 AD Eindhoven, Noord-Brabant

Find more information here: https://www.facebook.com/events/153456951871085/

Categories